Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bialystok

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bialystok zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bialystok mini-gids

Autoverhuur Bialystok
Autohuur Bialystok

Bialystok is de grootste stad in het noordoosten van Polen, niet ver van de grens met Wit-Rusland. Met bijna 300.000 inwoners, de stad is een van Polen’s meest dichtbevolkte. Bialystok is de hoofdstad van de regio Podlachië wojewodschap.

Bialystok werd opgericht in 1320 De stad kwam onder de Pruisische Rijk in 1795, maar in 1807 gaf Napoleon de stad aan de Keizer Alexander. In 1921 Bia?ystok Polen en vervolgens over te gaan op Russische handen in 1939. Tijdens de Tweede Wereldoorlog de Duitsers gedood half bevolking van de stad, waaronder Joden, die vóór de oorlog voor 40 procent van de bevolking vertegenwoordigden. Een van de bezienswaardigheden van de stad, Branickis paleis, werd gebouwd door Jan Clement Bnaicki, een edelman die had de ambitie om steeds koning van Polen. Het paleis met zijn tuinen, paviljoenen en sculpturen, samen met de kerken van de stad en kloosters in de Franse stijl, heeft bijgedragen tot de stad in de jaren 1800 werd bekend als het Versailles van Podlachia.

Warschau, Johannes Paulus II de luchthaven ligt op 192 km verder naar het zuiden van Bialystok.