Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bydgoszcz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bydgoszcz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bydgoszcz mini-gids

Autoverhuur Bydgoszcz
Autohuur Bydgoszcz

Bydgoszcz is gelegen ten zuiden en ten noorden van Dantzig, Warschau. De stad is op zeven na grootste stad van Polen met 374.000 inwoners. Bydgoszcz ligt tien kilometer ten westen van de rivier de Wisla. Wanneer een kanaal om Notec en de Oder. De stad is een belangrijk spoorwegknooppunt en de rivier de haven verbindt de industriële havens van Opper-Silezië met de Baltische havens.

Bydgoszcz werd geannexeerd door Pruisen in 1772, toen Polen werd opgedeeld.In 1807 kwam het onder het Groothertogdom Warschau, en vanaf 1815 kwam het weer onder Pruisische heerschappij.In 1871 werd een deel van Bydgoszcz het Duitse Rijk, maar kwam onder Pools bestuur na de Eerste Wereldoorlog. Onder de attracties van de stad zijn de tresidete, Fara kerk uit het jaar 1500 in gotische stijl, dat is ook haar oudste. De kerk heeft een beroemd schilderij. Wyspa Mynska, midden in de stad waren voormalige industrieel centrum, het is nu meer rode bakstenen gebouwen en groene ruimte.

Ignacy Jan Paderewski Bydgoszcz Airport is zes kilometer van het centrum.