Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kielce

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kielce zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kielce mini-gids

Autoverhuur Kielce
Autohuur Kielce

Kielce ligt op 150 km ten zuiden van de hoofdstad Warschau aan de voet van de berg Lysa Gora.Kielce is de hoofdstad van de regio Swietokrzyskie, en heeft een totaal van 212.000 inwoners. Kielce is gelegen aan de rivier de Silnicas breedte.

De voormalige mijnstad is bewoond sinds 500 na Chr Kr, maar aanvankelijk was gecharterd in 1384. De stad is zowel op de Oostenrijkse en Russische handen. Vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog had de stad een Joodse bevolking van ca. 20.000, toen het Rode Leger de stad veroverden in januari 1945, waren er slechts twee terug. Paleis van Krakau bisschoppen werd gebouwd in 1637 en is bewaard gebleven in zijn oorspronkelijke vorm. Het Nationaal Museum heeft een collectie van schilderijen van Poolse kunstenaars uit de 1700’s tot 2000. Er zijn ook militair materieel. In het gebied rond Kielce ligt niet lager dan vijf geologische natuurreservaten en Swietokrzyskie bergen van 600 meter. Ze behoren tot Europa’s oudste.

Warschau, Johannes Paulus II International Airport in Krakau is 104 kilometer van Kielce.