Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Olsztyn

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Olsztyn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Olsztyn mini-gids

Autoverhuur Olsztyn
Autohuur Olsztyn

Olsztyn is gelegen in het voormalige Oost-Pruisen, 170 mijl ten noorden van Warschau. 173.000 mensen wonen in de stad die ooit werd genoemd Alle Stein in het Duits, in een gebied met verschillende meren en de nabijheid van bossen en rivieren.

De stad groeide rond een Duitse ridder kasteel uit 1334, het museum vandaag. De stad is rijk aan Duitse en de Poolse cultuur, en staat bekend als een cultureel en academisch centrum worden. Olsztyn heeft zijn eigen filharmonisch orkest, bioscoop, theater en diverse cafes. Van de bezienswaardigheden die u oude stad, die werd gereconstrueerd na de vernietigde het Rode Leger, wordt genoemd. Het heeft, onder andere een portaal uit de 1400-eeuwse gotische burcht Ermland en de majestueuze kathedraal van St. James. Olsztyn centrale ligging in een merengebied biedt een prachtig uitzicht en de mogelijkheden voor activiteiten zoals zwemmen, kajakken, fietsen en wandelen.

Warschau Frederic Chopin Airport is 183 km afstand van het centrum van Olsztyn.