Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Szczecin Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Szczecin Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Szczecin Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Szczecin Luchthaven
Autohuur Szczecin Luchthaven

Szczecin Goleniów “Solidarno??” Airport (SZZ) is 45 km ten noordoosten van Szczecin en in de onmiddellijke nabijheid van het stadje Goleniów.Er is een busdienst tussen de luchthaven Szczecin en dat verbindt met vertrektijden en aankomsttijden.Op de luchthaven zijn er vier auto bedrijven, is het Hertz, Europcar, Sixt en Avis

In 2008, 302.486 passagiers bezocht Szczecin Airport.In principe is het gebouwd als een militaire luchthaven in 1956 in het midden van de Koude Oorlog. Het werd onlangs gerenoveerd.
Szczecin Airport heeft een aantal charters en lijndiensten naar LondenLiverpool en Dublin, Oslo gelegen.Ryanair is het bedrijf dat de meeste bestemmingen aandoet.

De luchthaven heeft een pub, een cafe en tax-free shop. Andere faciliteiten omvatten een apotheek, VIP-Lounge en de VVV. Pilot’s Hut Motel ligt op 1 km van de luchthaven.