Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Szczecin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Szczecin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Szczecin mini-gids

Autoverhuur Szczecin
Autohuur Szczecin

Szczecin is de grootste stad van Polen zevende in het noorden van het land deel nabij de grens met Duitsland. De stad als de Duitse naam Stettin ligt 25 km van de rivier de Oder in het verlenen van kwijting Oderhaf.De stad Szczecin is verdeeld in twee, met de haven in het midden. 407.000 inwoners (2008) woont in de belangrijke havenstad die ook de spoorwegknooppunt. Een draagvleugelboot loopt naar verschillende Poolse steden.

De geschiedenis van de stad dateert uit 900 toen een Slavisch volk zich hier gevestigd. In de jaren na 1200 Duitse handelaren hier kwam, en van 1278 werd hij lid van de Hanze. Szczecin heeft diverse musea en theaters, de oude stad zijn er verschillende kerken uit 1200 – tot 1400, waaronder Szczecin is een renaissance kasteel uit 1500 – naar de 1600 die is omgebouwd tot een cultureel centrum. De stad is van mening dat de wereld is het oudste theater nog steeds in bedrijf, Pionier cinema. In april, het theater, en met half juni is de rock festival in Szczecin.

Szczecin Goleniów luchthaven is bijna 50 kilometer buiten het stadscentrum, dicht Goleniów.