Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Wroclaw Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wroclaw Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wroclaw Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Wroclaw Luchthaven
Autohuur Wroclaw Luchthaven

Copernicus Airport Wroclaw (WRO) ligt 10 km ten zuidwesten van Wroclaw. Er is een bus tussen de luchthaven en om de 20 Wroclaw tot en met 30 minuten op weekdagen en om de 40 minuten op zondag en hij lligdager.Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, National, Alamo en Feldman-Car is de autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven.

1.365.456 passagiers bezocht de luchthaven in 2009. Vanaf Wroclaw Airport kunt reizen naar verschillende steden in 10 verschillende landen in Europa. De belangrijkste basis voor Wizz Air. De luchthaven is in ontwikkeling en in de loop van 2012, een nieuwe terminal in te vullen. Reeds in 2010 moet hij in staat tot 2 miljoen passagiers.

Er is een goede keuze uit 5 verschillende eet-en drinkgelegenheden en goede mogelijkheden om te winkelen in Wroclaw Airport. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, een postkantoor, een geldautomaat, een kapel, een business lounge, eerste hulp en toeristische informatie. Een nieuwe luchthaven hotel met conferentiecentrum zal worden afgerond als onderdeel van het ontwikkelingsproject.