Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Wroclaw

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wroclaw zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wroclaw mini-gids

Wroclaw
Autohuur Wroclaw

Wroc?aw is de vierde grootste stad van Polen en de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.640.000 mensen wonen in de stad die ligt aan beide zijden van de rivier de Oder. Wroclaw is gelegen ten zuiden-westen van Polen, de grens van de Tsjechische Republiek. Het is een belangrijke rivier-poort en een poort.

Wroclav heeft een rijk cultureel leven en een fascinerende architectuur. De stad heeft een van de grootste pleinen van Europa, Ryne. Rond het plein zijn er diverse musea, galeries, bioscopen en theaters. Wroclaw heeft meer gotische en barokke kerken. St John’s Cathedral van de 1300’s, een van de grootste kerk van Polen instrumenten. In Raclawice Panorama, dat is een van de meest bezochte toeristische attracties, kunnen toeristen zie de slag bij Raclawice geschilderd op een groot doek. Russische en Poolse troepen vochten met elkaar in de strijd in 1794. De Polen hebben de strijd gewonnen, terwijl Rusland de oorlog gewonnen. Wroclav hebben ook verschillende festivals zoals het Jazz Festival in de rivier de Oder in het voorjaar.

Wroclaw International Airport ligt in Strachowice, ongeveer 12 kilometer van de stad Wroclaw.