Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Amadora

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Amadora zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Amadora mini-gids

Autoverhuur Amadora
Autohuur Amadora

Amadora is een buitenwijk ten noordwesten van Lissabon. Amadora is een stad met 176.000 inwoners verdeeld in elf parochies. Met een gebied slechts strekt zich uit over 24 km is het meest dichtbevolkte gebied van Portugal.

Castelo de São Jorge, een van de belangrijkste attracties van Lissabon, bevindt zich op de hoogte van de hoogste berg van de stad in Amadora. Het dateert uit 200 na Christus Kr. Archeologische opgravingen hebben aangetoond dat de Grieken, Romeinen, Arabieren, en de Carthagers hier waren. In 1147 werd de eerste koning vanPortugal, Dom Afonso Henriques kasteel uit de Moren.Het was hier dat koning Dom Manuel Gama kreeg een Vasco da toen hij terug kwam na zijn eerste reis naarIndia, en het land het eerste stuk werd geschreven door Gil Vicente.In 1910 werd uitgeroepen tot nationaal monument. Elk jaar, een internationale comedy festival gehouden in Amadora.

Vluchten naar Lissabon Aeroporto da Portela, ligt negen kilometer van het centrum.