Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Aveiro

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Aveiro zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Aveiro mini-gids

Autoverhuur Aveiro
Autohuur Aveiro

Aveiro is een stad gelegen op 60 km ten zuiden van Porto, aan de monding van de Rio Vouga.74.000 mensen wonen in de stad van Aveiro kanaal dat ook wel het Portugese Venetië. 55.000 van hen wonen in het centrum van de stad.

Aveiro heeft zijn eigen gondolbåt, moiceiro, die langs de vele stad de grachten.Ze worden traditioneel gebruikt voor het verzamelen van zeewier. De stad heeft een goede mix van art nouveau gebouwen en huizen vissersdorp. Maar het is kust van Aveiro en de zandstranden van São Jacinto, Barra en Costa Nova dat de meeste toeristen trekt naar de stad. Aan de kust, die ook gaat door de naam van de zilveren kust, zijn er uitstekende mogelijkheden om te surfen, en kite. Lokale surf Jump Drive huur van apparatuur. Er zijn ook mogelijkheden om te zeilen aan de Costa Nova, of een kajak peddel.

Porto Sa Carneiro Airport Francisco machine winkel, ook wel bekend als Aeroporto do Porto is het land de derde drukste luchthaven, gelegen op ongeveer 67 kilometer van het centrum.