Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ponta Delgada Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ponta Delgada Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ponta Delgada Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Ponta Delgada Luchthaven
Autohuur Ponta Delgada Luchthaven

Ponta Delgada Airport heet officieel João Paulo II luchthaven is vernoemd naar paus Johannes Paulus 2, gelegen op het eiland Sao Miguel in de Azoren, op 3 km van Ponta Delgada in Portugal. Er is een bus tussen Ponta Delgada en de luchthaven ongeveer elk uur. Hertz, Ilha Verde en Autatlantis de autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven.

925.766 passagiers bezocht Ponta Delgada Airport in 2008, is het de drukste luchthaven in de Azoren. De luchthaven is relatief nieuw en werd gebouwd in 1995. Er zijn 17 regelmatige en rechtstreekse vluchten van Ponta Delgada, met inbegrip van alle eilanden van de Azoren en Lissabon en Porto. Er zijn ook 11 verschillende chartervluchten naar diverse bestemmingen in Europa.

Er zijn ongeveer 10 winkels op Ponta Delgada Airport waar u alles vindt, van mode tot lokale producten, en 3 verschillende restaurants en cafes. Andere faciliteiten omvatten bank en postkantoor. Er zijn geen hotels op de luchthaven.