Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bukuresti Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bukuresti Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bukuresti Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Boekarest Luchthaven
Autohuur Bukuresti Luchthaven

Henri Coanda International Airport (OTP) is vernoemd naar een Roemeense piloot en ligt 16 km ten noordwesten van Bukaresti. Ze gaan tussen de luchthaven en naar het vliegveld om de 15 Bukaresti minuten en zijn er plannen om een directe verbinding met de trein maken is 900 meter van de luchthaven en rijden rechtstreeks naar Boekarest. Er zijn zes verschillende autoverhuur bedrijven op de luchthaven, zijn er Avis, Beieren, Budget, Direct, Dollar en D & W.

4.483.661 passagiers bezocht Bukaresti Airport in 2009, de grootste luchthaven van Roemenië. Het is een belangrijke luchthaven in Oost-Europa en de belangrijkste basis voor de nationale luchtvaartmaatschappij TAROM kapet dienste van meer dan 30 verschillende bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten.De luchthaven heeft een nationale en een internationale terminal die met elkaar verbonden met een shuttle bus. De meeste low cost reisorganisaties van Baneasa Airport, die is gelegen op 10 km ten zuiden van Boekarest.

Bukaresti Airport heeft een aantal restaurants, cafes en bars, duty free shops en winkels die souvenirs en Roemeense wijn. Andere faciliteiten zijn een kapper, apotheek, bank, postkantoor, internetcafe, VIP-lounge en het bedrijfsleven. Er is in het alge hotel op de luchthaven, de dichtstbijzijnde is Angelo Airport Hotel.