Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Boekarest

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Boekarest zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Boekarest mini-gids

Autoverhuur Boekarest

Autohuur Boekarest

Boekarest is gelegen in het zuidoosten van Roemenië , op slechts 50 km van de grens met Bulgarije in het zuiden.Boekarest is de hoofdstad en grootste stad van het land met een bevolking van bijna 2 miljoen (2009). Door de stad stroomt Dâmbovi?a latere bijeenkomsten Arge? River is een zijrivier van de Donau. Boekarest is het land de rijkste stad en is de industriële en culturele centrum van Roemenië.

Boekarest is een moderne stad die veel te bieden heeft. Stedelijke landschap wordt gekenmerkt door brede straten met veel bomen en parken alsmede zowel nieuwe als oude gebouwen. De beroemde boulevard Calea Victoriei d is een van de oudste straat van de stad en stamt uit de jaren 1600.Hier ziet u de Cantacuzino paleis dat werd gebouwd rond 1900 en die vandaag de dag herbergt het Museum George Enescu. Er zijn tal van musea in Boekarest, met inbegrip van de Cotroceni Palace & Museum, Art Collections Museum, Grigore Antipas Natural History Museum.

Henri Coanda International Airport is het grootste vliegveld in Roemenië en is gelegen ca. 17 km van Boekarest.

Nederlands