Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oradea

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oradea zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oradea mini-gids

Autoverhuur Oradea
Autohuur Oradea

Oradea is een stad gelegen in het noordwesten van Roemenië en t ilhører provincie Bihor.Het is slechts 13 km van de grens met Hongarije, en de stad ligt aan beide zijden van de rivier Crisul Repede.In 2009, het aantal mensen naar schatting meer dan 200 000 De stad werd gebouwd rond een kasteel uit de 900 en was de zetel van de rooms-katholieke bisschop van 1083.

Oradea is een mooie en rijke stad met vele bezienswaardigheden. Museum van de Crisan regio ligt op een van de meest verbazingwekkende gebouwen geroepen Palatul s in het bisschoppelijk betekent “de Bishop’s Palace” en is gebouwd in 1700.Er zijn ook vele prachtige, historische gebouwen, waaronder Biserica cu Luna, of kerk van de Maan in het Engels. Een van de beroemdste gebouwen is de stervormige fort Cetatea Oradea uit de jaren 1500 die vele malen heeft de ondergrondse. De stad is ook gekend voor verschillende kuuroorden gelegen aan de warmwaterbronnen.

Ongeveer 5 km van de stad Oradea International Airport.