Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Suceava

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Suceava zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Suceava mini-gids

Autoverhuur Suceava
Autohuur Suceava

Suceava behoort tot de historische regio in het noordoosten van de Bucovina Roemenië, en is tegen de grenzen van Moldavië in het oosten en Oekraïne in het noorden.De stad is gebouwd rondom de rivier Suceava, een zijrivier van de Siret en het aantal bewoners werden geschat op circa 105.000 (2007). Suceava is de hoofdstad van Moldavië, tussen 1388 en 1565, en de Oostenrijkers die belast zijn 1775 tot 1918.

Vanwege haar lange historie, vele historische gebouwen die hebben overleefd de tand des tijds. Saint George’s kerk werd gebouwd in 1500 en is nu genoteerd op de UNESCO’s werelderfgoed lijst, en verdedigingen Prinselijk Hof vloeit voort uit de 1300’s. Suceava biedt vele uitstekende musea, waaronder Bucovina Etnografisch Museum is gehuisvest in de prinselijke Inn vanaf de jaren 1600. Bucovina Village Museum is een openluchtmuseum met 80 historische gebouwen, en de beschilderde kloosters is een verzameling van kleurrijke kerken die zijn beschilderd met fresco’s, waarvan er meerdere zijn gebouwd in de jaren 1500.

Stefan cel Mare Airport is een internationale luchthaven ligt op ca.. 11 km buiten de Suceava.