Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Moskou Sheremetyevo Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Moskou Sheremetyevo Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Moskou Sheremetyevo Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Moskou Luchthaven
Autohuur Moskou Luchthaven

Moscow Sheremetyevo International Airport (DME) is 29 km ten noordwesten van Moskou. Er zijn bussen tussen de luchthaven en Moskou, maar omdat de spits het verkeer, het duurt ergens tussen een half uur tot 2 uur naar de luchthaven te bereiken dus het is verstandig om buiten in de tijd. Uw beste inzet is nog steeds de trein te nemen, dat werd geopend in augustus 2009 en duurt 35 minuten. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven, met inbegrip van Avis, Dollar, Hertz, Sixt en Mosrentservice.

14.764.000 passagiers bezoek aan Moskou Sheremetyevo Airport in 2009, die de tweede grootste in Rusland. Het is een van de drie luchthavens die in Moskou, samen met Domodedovo International Airport, dat is de grootste en Vnukovo. Het is de Moscow Sheremetyevo Airport, waar de beste internationale netwerk met directe routes naar een groot aantal bestemmingen wereldwijd heeft. De luchthaven is de belangrijkste hub voor Aeroflot en Nordavia. Het heeft een aantal terminals die zijn verbonden door een shuttlebus.

Moscow Sheremetyevo Airport heeft een goede selectie aan bars, cafes, restaurants en winkels. Andere faciliteiten omvatten baby / familie kamer, apotheek, dokter, postkantoor, toeristische, zakelijke en conferentiezalen, ATM en kapper. Het Novotel Moscow Sheremetyevo Airport, Sheremetyevo-2 Hotel is gelegen in de buurt van de luchthaven.