Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur St. Petersburg Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in St. Petersburg Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

St. Petersburg Luchthaven mini-gids

St. Petersburg Luchthaven
Autohuur St. Petersburg Luchthaven

De luchthaven, gelegen buiten de St. Petersburg Pulkovo Airport is wel de (LED).Pulkovo Airport Terminal 2, waar de meeste internationale bestemmingen bedient, ligt 17 km buiten St. Petersburg. Pulkovo 1, die vooral binnenlandse vluchten zijn, ligt ongeveer 20 km van St. Petersburg. Er zijn bussen tussen beide terminals en naar St. Petersburg met de correspondentie naar de metro. Avis, Europcar en Hertz biedt biluteleie op de luchthaven.Opgemerkt moet worden dat veistandarden is zeer slecht, en de borden dienovereenkomstig.

St. Petersburg Airport is de vierde drukste luchthaven in Rusland en werd gebruikt door 7.070.000 passagiers in 2008.De luchthaven heeft een lange-termijn plan voor de modernisering van de periode tot 2025.   Het werd gebouwd in 1931, tijdens de Tweede Wereldoorlog lag in de frontlinie in de strijd van Leningrad.

De beste winkels in Terminal 2, terwijl Terminal 1 heeft een apotheek en een kapsalon. Beide terminals zijn cafes, restaurants, draadloos internet, business centre en ATM. Het dichtstbijzijnde hotel, De Pulkovskaya Hotel ligt op een paar mijl van de luchthaven en kan worden bereikt met het openbaar vervoer.