Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur St. Petersburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in St. Petersburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

St. Petersburg mini-gids

St. Petersburg
Autohuur St. Petersburg

St. Petersburg, is gelegen net ten westen van Rusland, totdat het hoofd van de Golf van Finland.Het is de tweede grootste in Rusland en de derde grootste in Europa.In 2008 is het aantal inwoners in termen van meer dan 4,5 miljoen binnen de stadsgrenzen. St. Petersburg werd opgericht in 1703 en was de hoofdstad 1712 tot 1918.De staten gingen naar Europa’s grootste stad Moskou na de Russische Revolutie van 1918.

St. Petersburg, is benoemd tot culturele hoofdstad en voor goede reden. De mooie stad grenzen met vele attracties, musea en zowel kindvriendelijke activiteiten, waaronder een museum voor kunst en cultuur alsook de dierentuin Leningrad Zoo. In St. Petersburg zijn er meer dan 500 bruggen, want de stad is op vele kleine eilanden. Oude Stad moet betalen een bezoek en worden vermeld op de UNESCO-lijst van werelderfgoed.

De luchthaven in St. Petersburg ligt op ongeveer 17 km buiten de stad en riep Pulkovo Airport.Dit is het vierde drukste luchthaven in Rusland na de drie locaties in het gebied rond Moskou.