Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Yanbu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Yanbu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Yanbu mini-gids

Autoverhuur Yanbu
Autohuur Yanbu

Yanbu, en is centraal gelegen op het westen van Saudi-Arabië kust. De stad ligt op ca.. 350 km ten noorden van Jeddah land met de grootste haven.Yanbu is de tweede grootste haven in Saudi-Arabië en het serveren van Medina, gelegen op ongeveer 160 km ten oosten van Yanbu.In 2006, de bevolking gemeten op iets meer dan 200.000, en Yanbu bestaat al meer dan 2500 jaar.

Yanbu is zeer bekend om de goede duikomstandigheden, en is gerangschikt als top van het land drie plaatsen om te duiken. Hier ziet u de koraalriffen die ongeveer 30 meter naar beneden stort. Tropische vissen en barracuda’s en haaien zijn enkele dingen die men kan ervaren als duikers, en er zijn grotten langs de rotsen, maar het is aangeraden om niet te ver te gaan. De stad is een resort waar bezoekers kunnen genieten van de vele groene gebieden evenals tennis-en squashbanen.

De officiële naam van Yanbu Binnenlandse Airport is Prince Abdul Mohsin Bin Abdul Aziz Airport en de luchthaven ligt op ca.. 7 km buiten de stad.