Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Belgrado Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Belgrado Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Belgrado Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Belgrado Luchthaven
Autohuur Belgrado Luchthaven

Belgrado Nikola Tesla Airport (BEG) wordt meestal aangeduid met Surcin Airport door de lokale bevolking naar de plaats waar de luchthaven is gelegen 18 km ten westen van Belgrado in Servië langs de snelweg E70.De bussen rijden ongeveer een keer per uur tussen de luchthaven en Belgrado. Het bereik van verschillende autoverhuurbedrijven zijn met name goed op de luchthaven met minder dan 17 verschillende bedrijven. Onder hen, Hertz, Sixt, Avis, Budget, Europcar en Beogradski schoon een auto.

2.384.077 passagiers bezocht Belgrado Nikola Airport in 2009. De belangrijkste basis voor de Jat Airways is de luchtvaartmaatschappij die de meeste bestemmingen bedient. De luchthaven werd gesloten in de jaren ’90 als gevolg van burgeroorlogen in Joegoslavië. De luchthaven heeft twee terminals, T1 wordt voornamelijk gebruikt om innenriksfly terwijl T2 is een nieuwere terminal voor internationale reizen.

De selectie van winkels, eet-en drinkgelegenheden is enigszins beperkt in Belgrado Nikola Airport. De luchthaven heeft banken, postkantoor en eerste hulp. Er zijn geen hotels op de luchthaven