Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Belgrado

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Belgrado zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Belgrado mini-gids

Autoverhuur Belgrado
Autohuur Belgrado

Belgrado is gesitueerd in het noordelijke deel van het land en ligt aan de rivier de Sava, in de buurt van de plek waar de Sava voldoet aan de Donau. Belgrado is de grootste stad van het land met een bevolking van meer dan 1,2 miljoen (2008), en dit nummer maakt de stad ook de derde grootste in Zuidoost-Europa. Belgrado is de hoofdstad van het voormalige Joegoslavië en Servië en Montenegro tot 2006.Het land kreeg toen de naam Servië en Belgrado blijft kapitaal.

Een bekende attractie is het fort van Kalemegdan die samen een groot gebied op een heuvel in de oude stad. Er is zowel parken, kerken, een militair museum, een museum over het bos en jagen en een planetarium. De dierentuin van Belgrado Goede Hoop Garden ligt in dit gebied en werd geopend in 1936, waardoor het een van de oudste dierentuinen in Europa. Andere opvallende gebouwen is de oude paleis uit de jaren 1800 en Art Museum Nationaal Museum.

Belgrado Nikola Tesla Airport is een internationale luchthaven ligt op ca.. 12 km buiten de stad.