Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bled

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bled zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bled mini-gids

Autoverhuur Bled
Autohuur Bled

Bled is een klein stadje aan het Meer van Bled in het noordwesten van Slovenië. De stad ligt in de Julische Alpen, die zich uitstrekt van Italië naar Slovenië en is gelegen ca. 475 meter boven de zeespiegel. Bled is gelegen nabij de grens met Oostenrijk en de hoofdstad Ljubljana ligt op ca.. 50 km ten zuidoosten van de stad.In 2005 heeft de inwoners gemeten op iets meer dan 5.000

Bled is een populaire vakantiebestemming voor toeristen het hele jaar door zijn milde klimaat en de warmwaterbronnen. Al rond het jaar 1900, Bled bekend als een te genezen en spa resort te zijn waar de Europese adel feestdagen. In het meer van Bled is het enige eiland en een valfartskirke uit de jaren 1500. Een van de meest bezochte attracties in Slovenië, Bled Castle is een van de oudste kastelen van het land. Delen van het kasteel is afkomstig van een Romeins fort en de rest werd gebouwd in de vroege 1000’s.

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven van Ljubljana Jože Pu?nik luchthaven, die is gelegen ca. 35 km buiten Bled.