Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Celje

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Celje zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Celje mini-gids

Autoverhuur Celje
Autohuur Celje

Celje is centraal gelegen in het oostelijke deel van Slovenië. N Savinja stroomt de rivier door de stad en de hoofdstad Ljubljana is ongeveer. 60 km ten zuidwesten van Celje.In 2006 lag de bevolking van net onder 40.000 mensen, het maken van Celje naar de derde grootste stad van Slovenië. Cylie naam werd voor het eerst vermeld in bronnen in de 1100S, maar is er een stad hier zowel tijdens de Kelten en de Romeinen.

Celje heeft een lange geschiedenis en er zijn nog vele oude gebouwen hier. Op een heuvel net boven de oude stad ligt het historische kasteel Celje Oude Kasteel, hertogelijke hof werd voor het eerst vermeld in 1323 en is opbouw van de site telt gehouden in de Middeleeuwen. Musea Celje Regionale Museum en het Museum voor Moderne Geschiedenis kijkt naar het erfgoed van de stad en de geschiedenis. In het gebied rond Celje, zijn er diverse kuuroorden en health farms die profiteren van de omliggende warmwaterbronnen.

Luchthaven Maribor ligt op ca.. 50 km van Celje, en is het land de tweede grootste luchthaven.