Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ljubljana Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ljubljana Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ljubljana Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Ljubljana Luchthaven
Autohuur Ljubljana Luchthaven

Ljubljana Jože Pu?nik Airport (LJU) ligt 26 km ten noorden van Ljubljana en 11 km ten zuiden van de bye n Kranj.De bussen rijden ongeveer een keer per uur tussen de luchthaven en Ljubljana, en er zijn ook busverbindingen naar Kranj. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven, zijn er Avis, Budget, Europcar, Hertz Sixt, Atet schoon een auto, Avantcar en Dollar / Thrifty.

1.524.028 passagiers bezocht Ljubljana Airport in 2007, is de drukste luchthaven in Slovenië. De luchthaven wordt bediend door zeven verschillende luchtvaartmaatschappijen en is de belangrijkste basis voor de nationale Adria Airways vliegt rechtstreeks naar ongeveer 20 verschillende Europese bestemmingen.

Luchthaven van Ljubljana heeft een aantal cafes, restaurants en bars, sommigen van hen hebben een terras in de zomer. Andere voorzieningen zijn gratis massage stoelen, speelruimte voor kinderen, draadloos internet, bank, medische dienst en een grote, moderne vergaderzaal. Hotel Penzion Jagodic Silvester en ligt op 3 km van de luchthaven.