Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Maribor

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Maribor zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Maribor mini-gids

Autoverhuur Maribor
Autohuur Maribor

Maribor is gelegen in het noordoosten van Slovenië, en het is iets meer dan 100 km naar de hoofdstad Ljubljana in het zuidwesten.Het ligt ongeveer 35 km van de grens met Oostenrijk in het noorden en CA. 70 km van de grens met Oekraïne in het oosten.De rivier Drava Maribor in twee delen en de stad is omgeven door bergen.Maribor is de tweede grootste stad van Slovenië, met een bevolking van bijna 90 000 (2008).

De oude stad Lent heeft een idyllische locatie aan de Drava en u deels te zien ’s werelds oudste wijnstokken die groter is dan 400 jaar oud en nog steeds vruchten af.Maribor is een bekende producent van de Sloveense wijn en het aanbieden van reizen van de omringende wijngaarden. Daarnaast is de stad bekend als een ski-resort en hier is het grootste skigebied. In het Aquarium-terrarium, zie je in vele soorten vis, alsook reptielen zoals slangen en hagedissen.

Maribor Airport ligt op ongeveer 10 km buiten de stad en het land de tweede grootste luchthaven.