Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Portoroz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Portoroz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Portoroz mini-gids

Autoverhuur Portoroz
Autohuur Portoroz

Portoroz is gelegen aan de Sloveense kust, grenzend aan de Adriatische Zee. De stad ligt in het enige gebied dat grenst aan de kust en het land is een totale kustlijn van 45 km. Slovenië grenst Italië 25 km ten noorden van Portoroz en Kroatië, ongeveer 10 km ten zuiden van de stad.Er zijn slechts ongeveer 3000 (2002) de bevolking in Portoroz is een van de meest populaire vakantieoorden.

Portoroz is vooral bekend als een resort met spa en spatilbud. Reeds in de jaren na 1200 het gebied had een reputatie voor geneeskrachtige water en modder, en vandaag kunnen bezoekers profiteren van de verschillende zorgboerderijen. Vanwege de ligging aan zee verleidt Portoroz met een weelderige landschap en de prachtige stranden, en langs de promenade zijn er restaurants, bars en een casino. Slechts 3 km van Portoroz ligt het middeleeuwse stadje Piran met kleine, kronkelige straatjes en historische gebouwen.

Portoroz Airport ligt op ca. 6 km van de stad en is de kleinste van de internationale luchthavens van het land.