Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Albacete

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Albacete zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Albacete mini-gids

Albacete
Autohuur Albacete

Albacete is een Spaanse stad, dat is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam. Het is gelegen in het zuiden van Spanje en het is ongeveer 190 km naar de kust en de Middellandse Zee in het oosten.Valencia ligt ca. 135 km noordoosten van Albacete, terwijl het land het kapitaal van in Madrid is een iets meer dan 250 km in noordwestelijke richting.In 2007 woonden er ongeveer 160 000 inwoners in Albacete.

De eerste keer dat de stad verscheen in de bronnen, was in 1269 bij Albacete is een klein dorp. Vandaag kunt u dwalen door een middeleeuwse oude stad en de historische gebouwen te zien dat de gotische kathedraal van San Juan Bautista. Klooster La Encarnatión gaat terug tot 1500 en vandaag een cultureel centrum. In vroegere tijden was het bekend dat de productie van goederen hoefsmid kan worden gekocht in souvenirwinkels en gemeentelijk Knife Making Museum is gewijd aan de geschiedenis van Albacete mes productie.

Albacete Airport ligt ongeveer 8 km buiten de stad. De luchthaven begonnen met vluchten op de route in 2003 en biedt reizen naar Barcelona.