Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Algeciras

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Algeciras zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Algeciras mini-gids

Autoverhuur Algeciras
Autohuur Algeciras

Algeciras is een stad gelegen aan de zuidelijke kust van Spanje en slechts ca. 20 km naar het zuiden van de land punt.Algeciras ligt aan de westkant van Algecirasbukta en is de belangrijkste haven van Spanje voor de veerdiensten naar Marokko op het Afrikaanse continent.Algeciras behoort tot de provincie Cadiz en het duurt ongeveer 40 minuten rijden naar Gibraltar, gelegen aan de overzijde van de BU KTA.De naam komt van Al-Jazira, dat is het Arabische woord voor schiereiland. De bevolking is gemeten op ca. 116000 (2009).

Bij het bezoek aan de haven van Algeciras een van de eerste plaatsen die je moet zien. Daarnaast ziet u historische gebouwen als een Arabisch bad en een oude stadsmuur in de oude stad.In de stad zijn er ook vele kerken en kapellen uit 1700 en torens van 900’s. Zij bekleedde diverse Festiviteiten in Algeciras, met inbegrip van de Fiesta de los Tosantos en Carnaval van Algeciras.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Gibraltar, die op de oostzijde van Algecirasbukta, ongeveer 25 km van de stad.