Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Almeria

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Almeria zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Almeria mini-gids

Almeria
Autohuur Almeria

Almería is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en behoren tot de regio Andalusië. De stad ligt in Spanje zuidoostelijke hoek en is een belangrijke haven in de Middellandse Zee, waar het uitgevoerde goederen van druiven en andere vruchten.Het is ongeveer 200 km naar Malaga in het westen en ca. 550 km naar de hoofdstad van het land van Madrid in het noorden.De bevolking in Almería werd gemeten op ongeveer 180 000 in 2008.

Almería is een populaire vakantiebestemming en biedt een goed klimaat en de groene zee. De ruïnes van het fort Alcazaba werd gebouwd in de jaren na 1200 en het historisch museum Almería Museum, enkele van de attracties die het gebied de geschiedenis vertegenwoordigen. Voormalige bewoners leefden in grotten die u kunt bezoeken, waarvan sommige bewoond zijn geweest voor ca. 3000 jaar. Door het uitvoeren van ongeveer 20 km naar het westen, komt u naar Roquetas de Mar en een aquarium waar u kunt zien en voelen, zowel het leven onder de zee.

Almeria Airport is een internationale luchthaven ligt op ongeveer 10 km buiten het stadscentrum.