Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Badajoz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Badajoz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Badajoz mini-gids

Autoverhuur Badajoz
Autohuur Badajoz

Badajoz is de hoofdstad van de provincie Badajoz, gelegen in het zuidwestelijke deel van Spanje. De stad ligt aan de rivier de Guadiana en de enige ca. 7 km van de grens met Portugal. Vanwege de nabijheid van veel gedaan van de handel tussen Spanje en Portugal op dit gebied. De stad werd genoemd in bronnen uit de Romeinse tijd, maar zoals we vandaag kennen Badajoz, werd opgericht rond het jaar 875 Vandaag heeft de bevolking van de stad van ongeveer 140.000 (2007).

Meer en meer toeristen bezoeken het gebied rond Badajoz en hier kunt u genieten van natuur, cultuur en geschiedenis. Alcazaba is een Arabisch fort is een van de best bewaard gebleven met diverse torens en een muur rondom het oude kasteel. In de oude stad, kan men ook de historische bezienswaardigheden, waaronder de Puerta de Palmas bestaat uit twee torens van het jaar 1500 dat de torens op de oude stad langs de gateway. Daarnaast is het mogelijk om kerken te bezoeken, kathedralen en musea.

Badajoz Airport is bijna 15 km van de stad.