Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Badalona

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Badalona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Badalona mini-gids

Autoverhuur Badalona
Autohuur Badalona

Badalona behoort tot de provincie Barcelona in het noordoosten van Spanje en is een havenstad aan de Middellandse Zee.Het is gelegen aan de oevers van de rivier Besòs en het is slechts 10 km van de provinciale hoofdstad van Barcelona in het zuiden. Met een bevolking van meer dan 220, 000 (2009), Badalona is de derde grootste stad in de provincie. Badalona is gebouwd op Romeinse ruïnes in de 10e eeuw en is een van de oudste steden in de regio Catalonië.

Net als andere steden langs de Spaanse Middellandse Zeekust, Badalona is een prachtig resort met palmbomen en de stranden van 6 km. In het centrum zijn er vele winkels, cafes en restaurants, in aanvulling op attracties en bezienswaardigheden. Vanwege zijn leeftijd, is het mogelijk om verschillende historische locaties bezoeken, waaronder het klooster van Sant Jeroni de la Murtra uit de 1300’s. Het Romeinse museum is gewijd aan de resten van Romeinse baden en een stadsmuur evenals kunst objecten.

De luchthaven van Barcelona ligt op ca.. 25 km ten zuiden van Badalona en is de tweede grootste luchthaven van Spanje.