Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Burgos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Burgos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Burgos mini-gids

Autoverhuur Burgos
Autohuur Burgos

Burgos is gelegen in het noorden van Spanje en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.Het is gelegen op een breedte van ca. 850 meter boven de zeespiegel in de buurt van de rivier Arlanzón. Er zijn ongeveer 250 km naar de hoofdstad Madrid, ten zuiden van Burgos, iets meer dan 150 km aan de noordkust en ca. 260 km aan de Franse grens in het oosten.In 2008 lag de bevolking van bijna 180 000

Burgos werd al in 884, en de stad is beroemd om zijn kerken en kloosters. Een van de meest bekende is de gotische kathedraal uit de jaren 1200 die worden vermeld op de UNESCO-lijst van werelderfgoed en het klooster Monasterio de las Huelgas van de 1100S. De mooie poort Arco de Santa María is gebouwd in de 1300’s. Het gastland van een aantal festivals in Burgos loop van het jaar. In de zomer is een traditioneel feest met historische kostuums en veiliger met dans, stierengevechten en tentoonstellingen.

Burgos Airport is ca. 4 km buiten de stad en wordt ook wel Villafría.