Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Calpe

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Calpe zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Calpe mini-gids

Autoverhuur Calp
Autohuur Calpe

Calpe is een kustplaats in de provincie Alicante in Spanje met ongeveer 22.000 inwoners van wie ongeveer de helft van zijn immigranten.Voor zo groot is dat de gewone toeristen Calpe hier terug te zijn gegaan en nooit komen. Duizenden Noord-Europeanen uit respectievelijk Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hebben zich in een pittoreske omgeving van Calpe.En het is makkelijk om in de ban van de stranden van de stad, de geschiedenis, cultuur en schoonheid. De meest beroemde bezienswaardigheid is de Peñón Ifack, een enorme zwerfkei die stijgt 332 meter boven de Middellandse Zee. De steen is bewaard gebleven en is de thuisbasis van een verscheidenheid van vogels rassen en zeldzame flora en fauna.

Een strandpromonade banden heeft met twee stranden van de stad, waar u kunt zwemmen, watersporten kan beoefenen of duiken.

Old Town heeft kleine pittoreske straatjes met restaurants en bars voor de hongerige fijnproevers. Om de dorst te lessen van de kennis die je kunt bezoeken de musea in de stad en zie hisoriske monumenten.

Neem vlucht naar de luchthaven van Alicante, ligt op 45 minuten afstand.