Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Elche

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Elche zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Elche mini-gids

Autoverhuur Elche

Autohuur Elche

Elche ligt in het zuidoosten van Spanje , ongeveer 20 km ten westen van de Middellandse Zee.Het is gelegen in de provincie Alicante, behorende tot de regio Valencia, dat is ongeveer 25 km naar de stad en badplaats Alicante .Van Elche de vervoerde goederen van de data-, palm-, schoeisel, olijfolie en zeep, en in 2008 de inwoners gemeten op ongeveer 210 000

Elche is bekend te worden omringd door alleen daddelpalmeskog Europa, die werd door de Arabieren gebouwd voor meer dan 1000 jaar geleden. Het bos bestaat uit meer dan 200.000 palmbomen, en vanwege de unieke bosopstanden Elche op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Altamira Castle is een kasteel dat werd gebouwd in 1100 – en 1200 en is nu de thuisbasis van Elche Archeologie en Geschiedenis Museum. In augustus wordt elk jaar gevierd en dramatiek Mysterie van Elche is gebouwd sinds 1400 en is dat van vader op zoon doorgegeven.

Alicante Airport is het 6e drukste luchthaven in Spanje en is gelegen ca. 13 km buiten de Elche.

Nederlands