Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Isla Canela

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Isla Canela zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Isla Canela mini-gids

Isla Canela
Autohuur Isla Canela

Isla Canela is een schiereiland dat behoort tot de provincie Huelva, en wordt begrensd door de Atlantische Oceaan. Het schiereiland is gelegen in het zuidwesten van het land de hoek en is op de oostelijke oever van de rivier Guadiana, die de grens tussen Spanje en Portugal. Guadiana stromen naar de Atlantische Oceaan vlak bij Isla Canela. De dichtstbijzijnde stad ligt op ongeveer Ayamonte. 6 km naar het noorden en heeft een bevolking van ongeveer 18 000 (2005).

Isla Canela is een resort met een totaal van 7 km lange strand en de hotels. De plaats wordt steeds meer en meer populair voor soltørste toeristen, en hier is het potentieel voor strand-en wateractiviteiten, zoals volleybal en windsurfen. Isla Canela is ideaal voor zowel families en anderen, en tussen Ayamonte en het schiereiland is een 18-holes golfbaan met golfbanen.

Om naar Isla Canela kunt u vliegen naar een luchthaven van Sevilla, ligt op ca.. 160 km ten noordoosten van het schiereiland, of overschrijden grenzen en vliegen naar de luchthaven Faro in Portugal, ongeveer 50 km afstand.