Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Leon

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Leon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Leon mini-gids

Autoverhuur Leon
Autohuur Leon

León is de hoofdstad van de provincie León ligt in het noordwesten van Spanje. De hoofdstad van Madrid ligt op ca.. 335 km ten zuidoosten van Leon, terwijl de noordelijke grens van Portugal is ongeveer 150 km ten zuidwesten van de stad.In 2007 lag de bevolking in León in iets meer dan 135 000 Gesticht door de Romeinen en in de eerste eeuw voor Christus Kr. was een Romeins legioen kamp hier, die aanleiding gaf tot de naam.

Vandaag is het nog steeds mogelijk om de overblijfselen van de stadsmuur, die werden gebouwd rond 200 na Christus Kr. Andere historische bezienswaardigheden die u kunt zien dat de gotische kerken León kathedraal met twee mooie sierlijke toren uit de 1100S. De romaanse basiliek van San Isidoro heeft een doopvont uit 1000-eeuw en vandaag de dag een museum waar het is te zien waaronder textiel uit de middeleeuwen. Van gevierd Feesten Pasen en Goede Vrijdag in het bijzonder, en in de zomer gehouden Festival van San Juan met stierengevechten en vuurwerk.

Leon Airport ligt ongeveer 6 km buiten het stadscentrum.