Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lugo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lugo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lugo mini-gids

Autoverhuur Lugo
Autohuur Lugo

Lugo is de hoofdstad van de provincie Lugo, gelegen in de regio Galicië in het noordwesten van Spanje. Het is gelegen aan de oevers van de rivier de Miño en het is over. 160 km naar het noorden van de grens van Portugal. Het is ongeveer 100 kilometer naar de Atlantische kust naar het noordwesten en zo’n 500 km naar de hoofdstad Madrid in het zuidoosten.De bevolking werd gemeten op bijna 100 000 in 2009.

Rond de oude stad Lugo, is er een Romeinse stadsmuur werd gebouwd rond het jaar 300 n. Chr Kr en staat genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. In de oude stad zijn er verschillende pleinen en plaatsen, zoals het Plaza de Santo Domingo, en de prachtige kathedraal die is gelegen net binnen de oude stadsmuren is gebouwd in de 1100S. In Lugo Pasen en Kerstmis festivals georganiseerd in aanvulling op festivals zoals het Fiesta de San Froilan met kraampjes en traditionele goederen.

Bezoekers kunnen een grond van Santiago de Compostela Airport, die is gelegen ca. 90 km van Lugo, of A Coruña, de luchthaven, die 95 km ligt van de stad.