Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mallorca Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mallorca Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mallorca Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Mallorca Luchthaven
Autohuur Mallorca Luchthaven

Luchthaven Palma de Mallorca, ook wel bekend als Son Sant Joan Airport of Aeropuerto de Son Sant Joan (PMI) ligt 8 km ten oosten van de hoofdstad Palma de Mallorca. Er is een bus tussen de luchthaven en Palma de Mallorca. Er zijn acht verschillende autoverhuur bedrijven op de luchthaven. De Nationale Ates, Record, Sixt, Auriga Crown, Avis, Hertz en Europcar Goldcar Europa.

21.203.028 passagiers bezocht Mallorca Airport in 2009, is het de derde grootste luchthaven van Spanje, na Madrid en Barcelona. Het is de belangrijkste hub voor Air Berlijn, Iberworld en Air Europa. Mallorca Airport serveert iets minder dan 100 bestemmingen.

Het is een zeer goede selectie van eet-en drinkgelegenheden op Mallorca Airport, verschillende van hen zijn dagen open. Er zijn ook verschillende winkels verkopen alles van mode tot verschillende lokale producten en tax-free shop. De faciliteiten op de luchthaven onder meer de VIP-lounge, vergaderzalen, apotheek, speeltuin, eerste hulp, apotheek, bank, postkantoor en een reisbureau.