Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Murcia Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Murcia Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Murcia Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Murcia Luchthaven
Autohuur Murcia Luchthaven

Murcia-San Javier Airport (MJV) ligt 45 km ten zuidoosten van Murcia en 3 km van San Javier. Er zijn bussen vanaf de luchthaven naar Murcia, maar het heeft slechts een paar vluchten per dag.De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven is Auriga Crown, Centauro, Goldcar Verhuur, Avis, Europcar en Sol maart

1.645.886 passagiers gestopt bij Murcia Airport in 2006. Er is een directe toegang tot ongeveer 20 verschillende bestemmingen in Europa. Het is vooral de low-cost luchtvaartmaatschappijen als Easyjet en Jet2.com die de luchthaven, en dankzij hen dat het bezoek heeft de afgelopen jaren toegenomen.

De selectie van winkels, bars, cafes en restaurants zijn beperkt in Murcia Airport. verstrekt de voorzieningen zijn pinautomaat en een speelplaats voor de kinderen. Het dichtst hotel genaamd Hotel 525 ligt op 3,5 km van de luchthaven.