Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oviedo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oviedo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oviedo mini-gids

Autoverhuur Oviedo
Autohuur Oviedo

Oviedo is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en gelegen in het noordwestelijke deel van Spanje. De stad en de provincie deel uitmaakt van de regio van Asturië en is ongeveer 30 km tot aan de Atlantische kust naar het noorden. Het is ca. 450 km naar de hoofdstad Madrid in het zuidoosten, en de bevolking wordt geschat op circa 225.000 (2009).Oviedo werd opgericht in ca. 760 en had een hoog aanzien in de 900s.

Kathedraal van Oviedo is een bekende grondmarkt die werd gebouwd in 1300 is, en hier is de begraafplaats van een aantal van de Asturische koningen. De kathedraal is gelegen in de oude stad met zijn smalle straatjes en historische gebouwen. Historische binnenstad, dat bestaat uit de oorspronkelijke stad, is nauwelijks veranderd door de jaren heen. Verscheidene van de kerken die zijn gevonden in en buiten de stad staat op de UNESCO World Heritage Site. Oviedo heeft vele musea om bezoekers te bieden, waaronder een archeologisch museum en museum Asturias Museum voor Schone Kunsten.

De luchthaven Asturias ligt bijna 50 kilometer van Oviedo.