Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pamplona

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pamplona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pamplona mini-gids

Autoverhuur Pamplona
Autohuur Pamplona

Pamplona is de hoofdstad van de regio Navarra ligt in het noorden van Spanje. Het is ongeveer 50 km naar de grens met Frankrijk in het noorden en CA. 400 km land het kapitaal van de van Madrid in het zuiden.Het is gelegen aan de rivier de Arga aan de voet van de Pyreneeën bergketen. Pamplona werd gesticht door Pompeius verluidt door de naam Pompaelo rond het jaar 75 na Christus Kr. Vandaag heeft de bevolking van bijna 200 000 (2008).

Pamplona is vooral bekend voor het hosten van het festival Fiesta de San Fermín-feesten in de zomer. Hier is de beroemde stier race door de straten en stierenvechten.In deze context, het plein Plaza de Toros, waar het stierenvechten plaatsvindt, is populair. De Plaza de Castillo wordt veel bezocht, omdat het stierenvechten is er plaats tot 1893. Andere festiviteiten religieuze vieringen gehouden, zoals Pasen en Kerstmis. De gotische kathedraal werd gebouwd tussen 1530 tot 1397 en wordt beschouwd als een van de meest belangrijke religieuze gebouwen.

Pamplona Airport ligt ongeveer 5 km buiten het stadscentrum, het aanbieden van binnenlandse vluchten.