Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sabadell

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sabadell zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sabadell mini-gids

Autoverhuur Sabadell
Autohuur Sabadell

Sabadell is de tweede grootste stad in de provincie van Barcelona met een bevolking van iets meer dan 200, 000 (2009). De provincie behoort tot de regio Catalonië, gelegen in de noordoostelijke hoek van Spanje, en het is ongeveer 20 km van de stad aan de Middellandse Zeekust.De provinciale hoofdstad van Barcelona is ongeveer. 25 km ten zuidoosten van Sabadell, terwijl er ongeveer 140 km tot aan de Franse grens in het noorden.

In de jaren 1800 Sabadell was een van de toonaangevende steden in Spanje in de wol, en men kan zien, wat van de oude textielfabrieken. Andere historische gebouwen kunt u de kerk van Sant Nicolau van 1000 en Duran huis dat werd gebouwd in 1500. Om meer te leren over de geschiedenis van het gebied kan een bezoek aan het Museo de Historia Sabadell betalen, terwijl het Museo de Arte de Sabadell is gewijd aan de kunst. Feesten worden georganiseerd en elk jaar carnaval.

De officiële naam van Barcelona’s El Prat Airport. Dit is de tweede grootste luchthaven van Spanje en is gelegen ca. 40 km ten zuidoosten van Sabadell.