Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tarragona

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tarragona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tarragona mini-gids

Autoverhuur Tarragona
Autohuur Tarragona

Tarragona is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam gelegen ten noordoosten van Spanje, Catalonië en behoort tot de regio.De stad is een havenstad aan de Middellandse Zee, waaruit uitgevoerde landbouwproducten. De populaire grote stad van Barcelona ligt op slechts 100 km ten noorden van Tarragona, terwijl het land de hoofdstad Madrid is de gehele 550 km ten westen van de Middellandse-Zeekust.Tarragona ligt aan de oevers van de rivier Francolí en heeft een bevolking van ca. 155000 (2009).

Net als de meeste andere plaatsen langs de Costa Dorada is ook Terragona een uitstekend resort met een warm klimaat en lange stranden. Daarnaast is er veel geschiedenis en cultuur in het gebied, en kan men nog steeds een 35 km lange aquaduct en Romeinse ruïnes die zijn genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Port Aventura is een van de grootste parken van Europa thema en is gelegen ca. 12 km ten zuiden van de stad. Elk jaar komen er festivals, zoals het beroemde Tarragona Internationale Dixieland Festival.

Reus Airport is een internationale luchthaven ligt op ca.. 10 km buiten het stadscentrum.