Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Terrassa

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Terrassa zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Terrassa mini-gids

Autoverhuur Terrassa
Autohuur Terrassa

Terrassa behoort tot de provincie van Barcelona en ligt in het noordoosten van Spanje. De snelste manier om de kust en de verleidelijke Middellandse Zee, is Badalona, ligt ongeveer 30 km ten zuidoosten van de Terrassa. De populaire grote stad van Barcelona ligt 35 km ten zuidoosten van Terrassa, terwijl de grens me Frankrijk in het noorden is weg te vinden over 150 km.In 2009 is de bevolking van Terrassa gemeten op ca. 210 000.

Terrassa heeft bestaan als een stad die sinds de Romeinse tijd en werd opgericht onder de naam Egara tussen de jaren 69 en 79 v.Chr. De stad zorgt voor de erfenis, en de oude stad heeft een middeleeuws karakter en historische gebouwen. In 2005, blijft onbedekt te suggereren dat het gebied bewoond was voor bijna een miljoen jaar geleden, waardoor het een van Europa’s oudste. Terrassa is al lange tijd een leider in de fabricage van textiel en textielproducten museum is gewijd aan alleen dat.

De luchthaven van Barcelona, dat officieel heet El Prat Airport ligt op ca.. 40 km buiten van Terrassa.