Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Valladolid

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Valladolid zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Valladolid mini-gids

Autoverhuur Valladolid
Autohuur Valladolid

Valladolid is centraal gelegen in de regio Castilla y León in het westen van Spanje. De stad is de hoofdstad van de provincie Valladolid en ligt in de buurt langs de loop van de rivieren en Pisuerga Esgueva. Het is ca. 150 km aan de Portugese grens in het westen en de hoofdstad Madrid, ligt ongeveer 200 km ten zuiden van Valladolid.Op de 900-eeuwse Valladolid een klein dorp en begon te groeien dan de 1100S. Vandaag de bevolking gemeten op meer dan 315.000 (2009).

Valladolid is een oude stad met een historisch karakter, en in de oude stad is Plaza Mayor, omgeven door prachtige gebouwen uit de Middeleeuwen, in aanvulling op het gemeentehuis. Sommige van de historische gebouwen zijn het onvoltooide kathedraal die werd gestart in 1500 en een koninklijk paleis dat dateert uit de jaren 1500. De ontdekkingsreiziger Christopher Columbus stierf in 1506 in Valladolid en de auteur Miguel de Cervantes schreef een deel van Don Quichot hier. Zowel hun huizen zijn bewaard gebleven en er zijn mogelijkheden voor een rondvaart.

Valladolid Airport is ca. 10 km buiten het stadscentrum