Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Zaragoza

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zaragoza zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zaragoza mini-gids

Autoverhuur Zaragoza
Autohuur Zaragoza

Zaragoza is de hoofdstad van de provincie Zaragoza, die behoort tot de regio Aragon in het noordoosten van Spanje. De stad ligt aan de oevers van de rivier de Ebro is de langste rivier in Spanje met zijn gehele lengte binnen de nationale grenzen heen, alsook zijrivieren Huerva en Gallego. Het is iets meer dan 300 km naar de hoofdstad Madrid in het zuidwesten.De Kelten stichtten de stad voordat het in handen viel van het Romeinse Rijk, en in 2010 was de bevolking van ca. 700 000.

Er zijn veel oude sites te zien in Zaragoza, met inbegrip van een deel van de Moorse stadsmuren daterend uit de 1000’s en de prachtige Catedral de San Salvador, die bestaat uit delen van de 1100S. De stad biedt musea, zoals het historisch museum Museo de Zaragoza, Museo Pila Rista omgaan met religieuze kunst en het museum gewijd aan de kunstenaar Pablo Serrano. Het herbergt verschillende festivals gedurende het jaar en de grootste is de traditionele festival Feest del Pilar, die wordt gehouden in oktober.

Zaragoza Airport ligt op ongeveer 15 km buiten de stad.