Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Damascus

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Damascus zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Damascus mini-gids

Autoverhuur Damascus
Autohuur Damascus

Damascus is gelegen in het zuidwesten van Syrië, en het land de hoofdstad en grootste stad met 1,7 miljoen inwoners (2008).Er ligt 80 km ten oosten van de Middellandse Zee op een plateau – 680 m.

Damascus is een van de oudste steden van de wereld, en heeft een lange geschiedenis als een cultureel en commercieel centrum voor het Midden-Oosten.

De stad heeft een subtropisch klimaat, met een gemiddelde temperatuur van 16,7 graden Celsius. Juli en augustus zijn de warmste maanden.

Damascus heeft diverse toeristische attracties en bezienswaardigheden. De grootste is de oude stad, die wordt omgeven door een muur en zijn genoteerd op de UNESCO World Heritage List. Binnen de muren zijn historische gebouwen, smalle straatjes, bazaars en moskeeën – met inbegrip vanOmayaden moskee uit het jaar 705. Dit is een van de islamitische heilige gebouwen. In de oude stad is ook de grote middeleeuwse vesting Citadel van Damascus.

In de oude stad is de Bijbel de “rechte straat” – waarin een aantal bijbelse gebeurtenissen plaatsvonden. Aan het einde van de straat is Ananias ‘huis – waar de apostel Paulus zijn gezicht gekregen.

Een andere populaire attractie is in Damascus Nationaal Museum, dat werd ingehuldigd in 1919 – een tentoonstelling van verschillende archeologische en historische voorwerpen. Bezoekers kunnen zien zoals de 4.000 jaar oude beelden uit de Maritimes, alsmede een exemplaar van de Koran uit de jaren na 1200.

Damascus International Airport ligt 22 km ten zuidoosten van het centrum.