Autoverhuur Syrië

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Syrië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Syrië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Syrië mini-gids

Autoverhuur Syrië

Autohuur Syrië

Syrië (officieel: De Arabische Republiek Syrië) in het Midden-Oosten en heeft 21,9 miljoen inwoners (2009). Het land heeft kustlijn langs de Middellandse Zee en grenst aan de landen Turkije , Irak, Jordanië , Libanon en Israël .

Syrië heeft een gevarieerd landschap met woestijnen, vlakten en bergen. De kustvlakten in het westen bestaat uit zandduinen. Het land is de belangrijkste rivieren – Eufraat – is in het oosten. De hoogste berg is de Mount Hermon – en dat is 2814 meter boven de zeespiegel, op de grens tussen Syrië en Libanon .

Het land is vooral een subtropisch klimaat, met hete, droge zomers en koele winters. Niettemin, de kustgebieden van West-mediterraan klimaat, en de oostelijke gebieden, woestijnklimaat.

De hoofdstad van Damascus is religieus centrum van Syrië en de culturele, gelegen ten zuidwesten van het land.

Damascus heeft 1,6 miljoen inwoners (2008), en is een van de oudste steden van de wereld. De meest populaire toeristische attracties hier zijn de oude stad met zijn smalle straatjes, bazaars en talloze verschillende kerken, een mausoleum en moskeeën. Zij is genoteerd op de UNESCO World Heritage List. Andere belangrijke steden in Syrië: Aleppo, Homs, Ar-Raqqah, Hama en Latakia.

Het land is de belangrijkste luchthaven Damascus International Airport, ligt 18 km ten oosten van de hoofdstad.

Boek een huurauto in Syrië en Damascus voor een lage prijs door Autohurengids.nl. Bestellen van een auto is eenvoudig. Selecteer de bestemming van de zoekmachine, typ uw leeftijd en klik op zoeken om onmiddellijk de prijzen voor autoverhuur te krijgen.

Populaire bestemmingen

Nederlands