Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bangkok Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bangkok Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bangkok Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Bangkok Luchthaven
Autohuur Bangkok Luchthaven

Suvarnabhumi Airport (BKK), ook wel New Bangkok International Airport ligt in Racha Thewes in het district Bang Phli ongeveer 25 mijl ten oosten van het centrum vanBangkok. Er is een bus tussen de luchthaven en het centrum van Bangkok, en een snelle trein moest openen in late 2009. De autoverhuurbedrijven die de luchthaven is de Budget, Hertz, Thai Autoverhuur Association en de krant.

De luchthaven is nieuw, werd geopend in september 2006 en heeft een capaciteit voor 45 miljoen passagiers. Bangkok International Airport is de belangrijkste hub voor Thai Airways International, Nok Air, Thai Air, en ASI   Bangkok Airways.De Thai Airways International vliegen naar de meeste internationale bestemmingen, ongeveer 70 in totaal.

Bangkok Air heeft een zeer goede selectie aan bars, cafes en restaurants. De luchthaven heeft diverse winkels die alles van tax-free goederen mode en bloemen te verkopen. Er zijn veel verschillende faciliteiten op de luchthaven, vooral wanneer het gaat om de Thaise massages en spa-faciliteiten, vergaderzalen, diverse underholdningsrom, douches, VIP-lounges, ATM. Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel is gelegen op de luchthaven, het bedrijfsleven en conferentieruimtes.