Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bangkok

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bangkok zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bangkok mini-gids

Autoverhuur Bangkok
Autohuur Bangkok

Bangkok behoort tot de provincie met dezelfde naam en is gelegen in het zuiden van Thailand. Door de stad stroomt de Chao Phraya-rivier, die uitmondt in de Golf van Thailand ongeveer 40 km verder naar het zuiden. Bangkok is de grootste stad van het land en is de hoofdstad sinds 1782. De bevolking is enigszins onzeker omdat dit waarschijnlijk een verblijf in een groot aantal niet-geregistreerde werknemers hier, maar in 2010 was dit percentage geraamd op ca. 9.100 000.

Cityscape van Bangkok wordt gekenmerkt door prachtige oosterse paleizen, tempels en herenhuizen evenals de beroemde grachten waarvan vele werden weer gevuld in de jaren 1950. Het meer liquide markten gehouden in de ochtend in de kleine kanalen die nog steeds bestaan. Een van de mooiste paleizen en beroemde bezienswaardigheden zijn de Grand Palace, die in 1782 werd gebouwd. Tempel van de Emerald Buddha wordt beschouwd als de belangrijkste tempel van het land en ligt in de historische wijk.

Luchthaven van Bangkok, Suvarnabhumi Airport in 2006 geopend en is een van de drukste luchthavens in Azië.De luchthaven ligt op ca.. 25 km ten oosten van Bangkok.